triangle
m.gold team

Luxevastgoed. Zo maakt de aanpak van m.gold het verschil.

Welkom bij m.gold, een vernieuwend concept voor de begeleiding van exclusieve vastgoedtransacties.

Met m.gold vind je of verkoop je sneller luxevastgoed dankzij een beproefd concept.

Onze specialisatie: wij begeleiden je verkoop of aankoop van luxepanden, penthouses, exclusieve domeinen of ander klassevol vastgoed op bijzondere locaties. Wij noemen dit: vastgoed met het m.gold label. Onze meerwaarde: door onze verankering in je regio en onze ervaring met het luxesegment kennen we het aanbod, maar ook de reële waarde ervan. Zo win je kostbare tijd.

Ben je van plan luxevastgoed aan te kopen - ook als investering? Of wil je luxevastgoed verkopen? Neem zeker contact op.

Zo maakt de aanpak van m.gold het verschil.

een stappenplan met een visie

01

Jouw verwachtingen

Luxevastgoed is mensenwerk dus starten we met een open gesprek. Wat verwacht je van ons? Zo kunnen we efficiënt op zoek gaan naar het juiste luxevastgoed of de juiste kandidaat-koper. Onze kwaliteitsgarantie: een resultaat waar jij volledig kunt achterstaan.

02

Verkoop luxevastgoed

Voor jouw luxevastgoed filteren wij het juiste profiel van kandidaten. Zij doen een beroep op m.gold voor exclusieve villa's, herenhuizen, appartementen, lofts en domeinen. Wij weten voor wie jouw vastgoed geschikt is. Je wint tijd en stopt geen energie in contacten die niet tot het gewenste succes leiden.

03

Aankoop luxevastgoed

Zoek je luxevastgoed dan filteren we ons aanbod volgens jouw vereisten en voorkeuren. Zo bezoek je enkel de panden die écht voor jou geschikt zijn. Ze hebben altijd het m.gold label. Als je via m.gold een bijzondere villa, statig herenhuis of luxeappartement bezoekt, weet je zeker dat je hier gelukkig kan worden.

04

m.gold label

We bemiddelen uitsluitend bij luxevastgoed dat het m.gold label waard is. De ligging, het afwerkingsniveau en de voorzieningen moeten van hoog niveau zijn. We beoordelen ook of de prijs in lijn ligt met de reële marktwaarde. Het m.gold label is een teken van vertrouwen voor potentiële kandidaat-kopers en verkopers.

05

Professionele communicatie

Als gespecialiseerde service van het vertrouwde m.vastgoed kennen we het aanbod van luxevastgoed in je regio als geen ander. Als we je exclusieve pand mogen verkopen, dan zetten we alle middelen in om de juiste kandidaat-koper te vinden - of we kennen hem al. Als je luxevastgoed wilt ontdekken dan verzorgen we een op-en-top professionele presentatie, inclusief dronefotografie en video. 

1 / 5

biv

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel.
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV:
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 508125 (België) - VANDAMME Kevin