Prachtige luxe appartementen aan het strand van Lasal in Torrevieja
Delen op

Prachtige luxe appartementen aan het strand van Lasal in Torrevieja

€ 475 000 - TORREVIEJA

Omschrijving


Deze nieuwe ontwikkeling aan de kust biedt een prachtig panoramisch uitzicht op zee en omvat de vuurtoren van Cabo de Palos, de bergen van Cartagena en la Manga del Mar Menor. Uitgebreide glazen ramen maximaliseren het gevoel van leven in het landschap en zweven boven de zee. Binnenruimtes die zijn ontworpen om te profiteren van het prachtige uitzicht op zee dat vanuit elke woonkamer kan worden genoten.

Deze exclusieve ontwikkeling beschikt over 20 appartementen. Elk appartement bestaat uit 3 of 4 slaapkamers, 2 badkamers, grote woonkamer, open keuken en een balkon. Twee van deze penthouses bieden een terras van 60 m2. Bovendien hebben deze twee penthouses directe toegang tot een privésolarium. Een daarvan is 120 m2 en de andere is 178 m2.

Het gebouw biedt directe toegang tot de boulevard die twee van de meest populaire stranden van Torrevieja, Playa del Cura en Playa de los Locos, verbindt. Deze ontwikkeling centraal gelegen hebben alle voorzieningen, verzorging, etc op loopafstand. Torrevieja heeft veel te bieden met zijn prachtige jachthavens. Dichtbij vind je Eras de la sal waar de jaarlijkse Internationale Habaneras en polyfonie competitie wordt gehouden. Verder vindt u 8 golfbanen op een paar minuten rijden, waaronder de bekroonde Las Colinas Golf & Country Club.

Prachtige luxe appartementen aan het strand van Lasal in Torrevieja

Contacteer Kevin Vandamme

0490 39 96 77

kevin@mgold.be

Adres:NIEUW PROJECT 1
TORREVIEJA
Referentie:M/05201
Vraagprijs:€ 475.000
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Bouwjaar:2021
biv

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel.
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV:
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 508125 (België) - VANDAMME Kevin