APPARTEMENT C002

2 Slaapkamers

2 Badkamers

2 Slaapkamers

2 Badkamer

Delen op

APPARTEMENT C002

€ 509 000 - Kortrijk

Omschrijving

Op deze unieke locatie langs de Leie vlakbij de Broeltoerens worden 19 luxe appartementen opgericht in een groene omgeving.

TUINAPPARTEMENT
Het gelijkvloers appartement C002 heeft een woonruimte van 110,56m² en een groot terras van 54m².
High end afwerking.
Inbegrepen tuinhuis.
Mogelijkheid aankoop carport/garages/autostaanplaatsen en bergingen.

Maak een afspraak voor alle verdere info en toellichtingen!


Een parel in Kortrijk!
Op het Buda-eiland, het bruisende en historische stadsdeel van Kortrijk, wordt langs de Damkaai ter hoogte van de winkel Meyhui het stijlvolle en inspirerende residentieel project het Meerlenhof verwezenlijkt.
Uniek gelegen!
Op deze uitzonderlijke locatie langs de Leie komen er 5 stadswoningen en 19 appartementen. Met respect voor het verleden en met een visie op een duurzame toekomst wordt er langs het water een unieke woonplaats gecreëerd met een weelderige tuin.
De woningen
In het historisch waardevolle gebouw, vroeger gekend onder de naam Fabrique des Plaques Photographiques Leaucourt, komen er 5 woningen met tuin en met zicht op het rijkelijk groen van het private binnengebied. De gevel van het gebouw wordt volledig gerenoveerd zodat de historische ziel en de authenticiteit bewaard blijven voor de toekomst. Achterliggende constructies zijn volledig nieuw zodat de woningen van alle hedendaags comfort kunnen genieten.
De appartementen
Langs de Leie en met zicht op de tuin bevinden zich de ‘Leie-appartementen’, hier situeren zich 13 exceptionele appartementen in een nieuw gebouw met een harmonieuze architectuur. Er wordt zeer veel aandacht besteed aan materialen, textuur en kleur die ervoor zorgen dat het gebouw een tijdeloze elegantie heeft. In de tuin bevinden zich de ‘Park-appartementen’. Een bestaand gebouw wordt omgevormd tot een kleinschalige residentie met 6 appartementen met dezelfde kwalitatieve architectuur die een eenheid vormt met de andere gebouwen.
De Tuin
De tuin, die er sinds oudsher is en waarnaar verwezen werd als de meerlenhof, wordt in eer hersteld en wordt een oase van rust. Met hedendaagse accenten en invulling wordt het een verborgen parel, uniek voor wonen in een stad.
In het Meerlenhof zijn duurzaamheid en respect voor het milieu en de omgeving geen loze begrippen. Er wordt resoluut gekozen voor geothermie als bron om de woningen en appartementen te verwarmen en passief te koelen via vloerverwarming.
Bekijk de project site: https://meerlenhof.be/nl
Adres:Damkaai 13/C002
Kortrijk
Referentie:Meerlenhof-C002
Vraagprijs:€ 509.000
Type:Appartement
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021
Bouwlagen:3
Stedenbouwkundige vergunning :Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:1
Terras:Ja
Tuin:Ja
Zwembad:Neen
biv

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel.
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV:
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 508125 (België) - VANDAMME Kevin