In de Sierra de Altea, met een prachtig uitzicht op zee, ligt Villa Senza

517,00 M2

4 Slaapkamers

6 Badkamers

517,00 M2

4 Slaapkamers

6 Badkamer

Delen op

In de Sierra de Altea, met een prachtig uitzicht op zee, ligt Villa Senza

€ 1 786 250 - Altea

Omschrijving


In de Sierra de Altea, met een prachtig uitzicht op zee, ligt Villa Senza, een nieuw gebouwde minimalistische stijl, met de beste kwaliteit en een perfect ontwerp.

Villa Senza is verdeeld in drie verdiepingen, de bovenverdieping heeft een garage voor twee auto's en de inkomhal die ons verbindt met de rest van het huis. Op de middelste verdieping bevinden zich drie van de vier slaapkamers van dit huis, twee grote slaapkamers en twee extra slaapkamers. Een van de hoofdslaapkamers heeft de perfecte oriëntatie om te genieten van het prachtige uitzicht op zee, heeft toegang tot een privéterras en heeft een en-suite badkamer en een kleedkamer. De andere twee slaapkamers hebben ook elk een en-suite badkamer, ruime kasten en een gemeenschappelijk terras. Bovendien heb je ook toegang tot extra kasten in de gang.

De begane grond is verdeeld in twee zones, begrensd door de hal en de kern van de trap. Aan de ene kant hebben we de vierde slaapkamer met badkamer en suite, kleedkamer en toegang tot het hoofdterras met een veranda. De andere ruimte heeft een gastentoilet, een open keuken naar de eetkamer met een centraal eiland met een kookvuur en ontbijthoek, een eetkamer met toegang tot de veranda en een lichte woonkamer. Drie open ruimtes, overspoeld door het licht van de Middellandse Zee en vooral gecommuniceerd met de buitenkant van het huis, met verschillende veranda's, een gratis toilet buiten, een groot terras en een overloopzwembad om de zee geen moment uit het oog te verliezen. .

Villa Senza is uitgerust met lift, beveiligingssysteem, vloerverwarming, airconditioning, technische verlichting en tuingebieden. Ontwerp, uitrusting, kwaliteit en een prachtig uitzicht op de Middellandse zee wachten op u in Altea, Costa Blanca Noord

 In de Sierra de Altea, met een prachtig uitzicht op zee, ligt Villa Senza
Adres:Carretera 70
Altea
Vraagprijs:€ 1.786.250
Type:Villa
Perceeloppervlakte:1.252 m²
Bebouwde opp.:517 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021
Algemene staat:Instapklaar
Slaapkamers:4
Badkamers:6
WC:6
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Berging:Ja
Terras:Ja
Parking:Ja
Zwembad:Ja

Altea
Carretera 70

€ 1 786 250


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld

Altea
Carretera 70

€ 1 786 250

biv

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel.
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV:
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 508125 (België) - VANDAMME Kevin