Fenomenale nieuwbouwvilla in het bruisende Alicante !

667,00 M2

3 Slaapkamers

4 Badkamers

667,00 M2

3 Slaapkamers

4 Badkamer

Delen op

Fenomenale nieuwbouwvilla in het bruisende Alicante !

€ 1 800 000 - Alicante

Omschrijving

Exclusief en verrassend project voor perceel nr. 12 van Racó de Galeno, een ideale locatie voor natuurliefhebbers, die dagelijks zullen kunnen genieten van het uitzicht op de Peñón de Ifach en de Middellandse Zee.
Een ontwerp dat opvalt door zijn zorgvuldige verdeling, gericht op het versterken van de eenheid tussen binnen en buiten, ramen die verborgen zijn waardoor open ruimten ontstaan die het woongenot vergroten. De verdeling over slechts één verdieping geeft een plus van comfort aan het huis, verdeeld in twee vleugels, één met drie tweepersoonskamers allen met eigen badkamer en de andere met de kamers van gemeenschappelijk gebruik, grote keuken, woonkamer, eetkamer, toilet, enz.
Op de begane grond bevindt zich een grote ruimte die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, van het creëren van een gastenverblijf, een ontspannings- en bioscoopzaal, een fitnessruimte, enz., met het voordeel dat het intern verbonden is met de hoofdverdieping. Deze ruimte omvat ook een parkeerplaats en een berging.
Het ontwerp en de aandacht voor detail wordt zowel binnen als buiten weerspiegeld, met een geslaagde keuze van elementen bekleed met houtinspiratie, lattenwanden die licht binnenlaten en op hun beurt voor extra comfort zorgen, plantenbakken, glazen wand van het zwembad die direct met de zee communiceert, duizend details die u uitnodigen om te leven en te genieten in Racó de Galeno.

Fenomenale nieuwbouwvilla in het bruisende Alicante !
Adres:Caretara 101
Alicante
Vraagprijs:€ 1.800.000
Type:Villa
Bebouwde opp.:667 m²
Type constructie:Traditioneel
Slaapkamers:3
Badkamers:4
WC:4
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Berging:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Parking:Ja
Airco:Ja
Zwembad:Ja

Alicante
Caretara 101

€ 1 800 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld

Alicante
Caretara 101

€ 1 800 000

biv

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel.
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV:
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 508125 (België) - VANDAMME Kevin